Konuşmacılarımız: Müjgan Çetin Inovasyon Yönetimi Danışmanı

1983  yılında ODTÜ Endüstri Mühendisliği Fakültesi mezunudur. 2010 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlamış ve tezini ‘Güneş Enerjisinin Türkiye Ekonomisine Katkısı” konusunda hazırlamıştır. Yeditepe Üniversitesi, ‘Knowledge and Innovation Management’ MBA programında 2011-2014 dönemi ‘İnovasyon Yönetiminde Küresel Kavramlar‘ eğitimini vermiştir. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde ikinci lisansında üçüncü sınıf öğrencisidir. Halen, İzmir Ekonomi Üniversitesi Executive MBA programında  ve SABANCI Üniversitesi EDU da inovasyon konulu dersler vermektedir. BUSİAD Yenileşim ödülü 2017-2019 eğitmeni ve baş denetçisidir. Avrupa Birliği’nin 2013 yılından bu yana verdiği IMP³rove  Akademi Küresel İnovasyon Yönetimi ödülü’nü 2014 yılında Türkiye’nin kazanmasına olanak sağlamış, ilk akredite İnovasyon yönetimi danışmanıdır. 2019 itibari ile yayınlanan, ISO (İnternational Standardization Ofice)’ın İnovasyon Yönetimi Standartı’nın (ISO-56000(50500) İnovasyon Yönetimi Sistemi) hazırlanması için çalışan, İnovasyon Yönetimi CEN/TC 389, ISO/TC 279 çalışma gruplarının uluslararası çalışmalarına, Türkiye delegesi olarak katılmakta ve deneyimlerini standartın yazılmasına aktarmaktadır.

Uşak Üniversitesi

TTO 1.Ar-Ge ve Tasarım Proje Pazarı